Saturday, October 23, 2010

Apple Cake

まず最初の材料を用意します。
小麦粉、卵、バター、ベーキングパウダー、砂糖、バニラエクスト、塩

First, you need these ingredients: 
Flour, egg, butter, milk, baking powder, sugar, vanilla extract, salt.


                             そしてりんごにシナモンパウダー
Also, 1 apple and cinnamon. 

  

1) まずはボールに2カップの小麦粉を入れます。
First measure 2 cups of flour and put it in a pan.

 

2) ベーキングパウダー小さじ2を入れます。

Then add a tablespoon of baking powder.


3) 1と1/4カップ 砂糖を入れます。
Add 1 1/4 cups of sugar.


4) 塩小さじ1を入れます。
Add a teaspoon of salt.




5) 小さじ1のバニラエクストラクトをボールに入れる。

Add a teaspoon of vanilla extract.



6) 1/2 カップバターを入れます。

1/2 a cup of softened butter.



7) 1/4カップミルクを入れます。
1/4 cup of milk.



8) 卵3個入れたら泡だて器でかき混ぜます。
こちらがケーキのミックスになります。

Add three eggs. Then mix it altogether, until it is smooth.
This is your cake mix.



9) りんごを小さく角切りに切ります。

Peel and dice the apple into small pieces.



10) そのりんごをボウルに入れたら砂糖を小さじ2入れます。

Put the apple pieces in a bowl and add a tablespoon of sugar.



11) シナモンパウダーを小さじ1入れます。

And add a tablespoon of cinnamon.


12) よく混ぜます。
Mix this together well.



13) (8)のケーキミックスに砂糖小さじ2を加えます。
Add a tablespoon of sugar to the cake mix that you previously made.


14)良く混ぜます。
Mix well.



15)(12)のりんごをケーくミックスのボールに入れよく混ぜ合わせます。

Add the apple to the cake mix and mix well.


16) 軽く混ぜ、型に入れます。
下の画像のような型の容器は2つに分かれているので焼きあがったケーキを型から取り出すのに
簡単なのでオススメです♪

Pour the cake mix into a pan.
I highly recommend this type of pan, it separates into 2 pieces, which makes the cake easy to remove from the pan.


17) 180度で予熱をしたオーブンで約40分間焼きます。
竹串を使って生焼けのところがないかチェックして型から外します。

Bake in a preheated oven at 180 degrees C (360 degrees F) for about 40 minutes, or until it is nicely browned on top. I like to make sure that it is thoroughly baked by poking a toothpick through the cake. If the toothpick comes out clean (no liquid cake mix on it), then it is done.



18) ケーキをお皿に移します。

Place the cake on a plate (or you can cut it first, I cut it right on the plate).



19) カットしたらお好みでコンデンスミルク(チューブタイプですと簡単にデコレーションできます)
コンデンスミルクとアップルケーキの愛称バツグンです!
This part is optional, but I poured condensed milk over the top.


出来立ても美味しいですが冷蔵庫に冷やしてもお召し上がりいただけます☆

It tastes really good fresh out of the oven, but you can refrigerate it and eat it cold as well!



2 c. flour
1 tbsp. baking powder
1 tsp. salt
1/2 c. butter, softened
1 1/4 c. sugar
3 eggs (cold)
1/4 c. fluid milk (cold)
1 tsp. vanilla
(or you can use yellow cake mix, instead of above)
2 tblespn cinnamon powder (or grate fresh cinnamon)
1 tblespn sugar
1 apple

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