From my last post of the ham sandwich, this sandwich creation begins in the same manner. From the cutting of the bread, up to the point where you add the mayonnaise and tomato.
2.次にゆで卵をボールに入れスプーンで細かくし、マヨネーズを加えます。
Next, put a hard-boiled egg in a bowl and with a spoon, break it into small pieces. then mix with mayonnaise.
3.(2)をパンにはさみ上からパセリをかけます。お好みでパプリカでもOKです☆
パプリカの方が見た目がすごくきれいでいいです。
今回はパプリカがなかったのでパセリをかけてみました ^v^
Put this mix into the sandwich, then sprinkle with parsley seasoning. If you prefer, paprika is ok too, its color makes the food more attractive. This time I didn't have paprika, so I used parsley.
4.トースターで3~5分焼きます。
Bake in a toaster oven for 3 to 5 minutes.
5.お皿にとったらお好みで醤油を少しかけてください。
先ほどと同じく中がとろ~り パンがこんがりと焼きあがっていい食感になってます☆また醤油とマヨネーズの愛称が結構いいので少しオリエンタル風のエッグドッグに出来上がりました♪
After putting it on a plate, you can put a dash of soy sauce on it if you wish. It has the same texture as the other sandwich that I made... and the soy sauce and mayonnaise combination is good, and gives it a little oriental flavor.
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