Monday, October 25, 2010

椎茸クリームパスタ (Pasta with Cream Sauce)

1)クリームパスタに使う材料は以下のとおりです。
椎茸、生クリーム、ガーリック、ベーコン、パスタ、パルメザンチーズです。

The ingredients needed are: Shiitake mushrooms, cream, garlic, bacon, pasta, and parmesan cheese.





2)椎茸は軸の部分を切り落とし、傘は半分に、
コリコリした食感を活かすため軸も縦半分に切って使う。 

Cut off the stem of the mushroom, and slice the cap of the mushroom into bite-size pieces. Cut the stem vertically in half.




3)パスタを茹でている間に、オリーブオイルでベーコンを炒め、
細かくみじん切りしたにんにくを加える。

While boiling the pasta, sauté the bacon in olive oil, and add finely cut garlic.





4)椎茸は固さのある軸からフライパンへ投入。
Add the stem of the shiitake mushroom.



5)軸に火が通ったところで傘の部分も加えていく。
After frying the stem, add the cap of the mushroom.



6)まずは市販の生クリームに塩を少々・胡椒をたしてよく混ぜ合わせる。
Mix the cream well with a little bit of salt and pepper.



7)茹であがったパスタの水気をよく切ってフライパンに加え、よく絡めればOK。
Drain the water from the pasta, and add to the frying pan, and mix well.



8)仕上げに粉チーズをたっぷり振りかけて完成☆
When this is all done, sprinkle the cheese on the pasta.



今日の夕飯はこの簡単椎茸のクリームパスタにいただいたパン攻防のパンでした。
Today's dinner is this simple shiitake mushroom cream pasta.

No comments:

Post a Comment