Friday, October 8, 2010

Avocado Soup 冷アボカドスープ

1. ベーコンとタマネギをみじん切りにする。
画像には写ってませんがガーリックも同じくみじん切り。

Finely chop bacon and onion. Although not seen in the photo, also chop some garlic.




2. 鍋にガーリック、ベーコンとタマネギのみじん切りを入れ弱めの中火でしんなりするまで炒める。    

Put the garlic, bacon, and onion in a pot, and cook on medium heat.



3.アボカドを入れ、木べらでつぶしながら、色鮮やかなペースト状になるまで炒める
バターを少々いれかき混ぜる。

Put in the avocado, and with a wooden spatula, mix the ingredients until it has a paste-like texture. 
Add a little butter and mix.



4.一煮たちしたら、塩・コショウで味を調えて完成。ボウルにうつしラップして1時間ほど冷やす。

When the mixture comes to a boil, add salt and pepper to your taste.
Add milk. You can change the amount of milk to get different types of sauce (gratin, or pasta).
Transfer the mixture to a bowl.

Optional:
Cover it in a transparent wrap, and refrigerate for about and hour.



【材料】
Ingredients

  • ベーコン・・・1/2枚
  • タマネギ・・・1/4個
  • アボカド・・・1/2個
  • 牛乳・・・2カップ
  • 塩・・・小さじ1/3
  • コショウ・・・少々
  • ガーリック・・・ 少々
  • バター・・・少々
Bacon.......1/2 a strip
Onion....... 1/4
Avocado.......1/4
Milk.......2 cups
Salt.......1/3 teaspoon
Ground Black Pepper
Garlic
Butter

※牛乳の量を調節すれば、グラタンソース、パスタソースにアレンジできます。また、冷やしたら冷スープで美味しいよ♪オススメ!!
You can adjust the amount of milk to make gratin sauce or pasta sauce.
Refrigerating the soup also gives a different flavor. Give it a try, I recommend it.

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